VALK FASHION: mooie, stoere modelabels

Valk Fashion is het agentschap met mooie stoere vrouwelijke modelabels in het middensegment. Onze labels zijn bedoeld voor de zelfstandige modebewuste vrouwen, en kenmerken zich door uitgewerkte collecties, geweldige pasvormen, gebruik van mooie materialen en Europese producties (Italie & Polen). Vanzelfsprekend met een hele goede marge. Bij al onze merken werken we met zowel een voor te orderen collectie als ook een uitgebreid voorraad programma.

Meer informatie
Om onze merken te laten zien bezoeken wij de winkels. Een van onze merken heeft een eigen showroom in het World Confectie Centre in Amsterdam. Loop dus gerust eens bij ons binnen of maak een afspraak met ons verkoopteam. Tevens hebben we van een aantal artikelen voorraden in huis die u gelijk mee kunt nemen.

Nancy van der Valk is de eigenaar van Valk Fashion. Na jarenlang zelf retailer te zijn geweest, 4 jaar bij een importeur gewerkt met meerdere merken is ze op 1 januari gestart als zelfstandig agent met Bjeans by Bessie en sinds kort is het merk Crème de la Crème aan het agentschap toegevoegd.