ValkFashion-cremedelacreme3

Crème de la Crème bij Valk Fashion

Valk Fashion heeft Crème de la Crème toegevoegd aan haar agentschap.

Crème de la Crème is een Nederlands merk met 8 collecties per jaar vol eyecatchers, met een mooie pasvorm, sublieme belijning en uitgesproken stoffen. Stoer, vrouwelijk, betaalbaar en leverbaar uit voorraad.

Nieuwsgierig? Bel voor meer info of een bezoek aan uw winkel

 

Groetjes Nancy van der Valk

tel; 0623035563

mail; nancy@valkfashion.nl

Collectie BJeans autumn/winter 2018 IRIS

Bjeans ready for Winter 2018

Bjeans is klaar voor de Winter met de nieuwe collectie speelt het merk in op de trends en zien we ook deze winter mooie ruiten en prints voorbij komen. Met een groot aantal jeans wassingen is de collectie weer super uitgebreid. Voeg daaraan nog een veelzijdigheid aan kleuren en deze collectie mag je niet missen in de winkel.

Nog geen klant wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

Collectie BJeans autumn/winter 2018 NEW Collectie BJeans autumn/winter 2018 GOLD

teaser7

CS#15 ready for Spring !!

Al kennis gemaakt met CS#15 by Cashott?

U herkent CS#15 aan de specifieke ietwat eigenwijze stijl, de fantastische pasvorm, het gebruik van mooie kwaliteiten en de super marge van 3.0 dus genoeg redenen om deze kans niet voorbij te laten gaan! En dan hebben we het nog niet eens gehad over dat het een korte termijn label is.

Op dit moment verkopen wij de januari levering en binnenkort is ook de april levering te zien. Interesse? Kom gerust een keertje langs in onze showroom in Amsterdam.

Heeft u vragen of wilt u gelijk een afspraak maken neemt u dan contact met ons op dan loopt u CS#15 by Cashott niet mis.

 

teaser5 teaser4teaser6

ValkFashionVerhuist

Valk Fashion verhuist | Uitnodiging Open Huis

Valk Fashion verhuist naar het World Fashion Centre in Amsterdam. Dit willen wij samen met u vieren. We nodigen u van harte uit op onze Open Huis maandag 26 september 2016.

Van 9.30 – 20.00 uur staan onze deuren voor u open. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u op onze nieuwe locatie onze mooie merken bekijken. Van BJeans als CS#15 hebben wij een mooi voorraadprogramma in huis wat of in Amsterdam ligt of snel vanuit Denemarken geleverd kan worden.

Mocht u maandag 26 september verhinderd zijn, dan kunt u altijd een andere keer bij ons langs lopen voor een kopje koffie of thee. U kunt ook altijd even van te voren bellen voor een afspraak: 06 230 355 63.

We hopen u maandag 26 september te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,
Nancy van der Valk

Naast ons vertrouwde merk BJeans voert Valk Fashion nu ook het nieuwe korte termijn merk CS#15 uit Kopenhagen.

Valk-Fashion-Bessie-BBlack-Windfeld-SEVEN_MX_0040_800px

Nieuwe Zomer 2016 catalogus

Wat een mooi begin van het nieuwe jaar de nieuwe Zomer 2016 catalogus is klaar! Met mooie nieuwe collectie beelden en ons welbekende voorraad programma achterin de catalogus afgebeeld. Zoals u van ons gewend bent worden de catalogussen binnenkort per post aan u opgestuurd. Bent u nog geen klant maar wilt u ook onze catalogus ontvangen vult u dan ons contactformulier in op de website onder; contact.

Valk-Fashion-Bessie-BBlack-Windfeld-TESSA_TE__SHE_TA_0024_800px

Valk-Fashion-Bessie-BBlack-Windfeld-NADIA_NT_0026_800px

Lancering website Valk Fashion

Website live!

Website live!! Met deze website willen we zowel consumenten als retailers goed informeren over onze merken, onze verkooppunten en de laatste nieuwtjes. Ook zijn we actief op facebook, twitter en Instagram dus volg ons ook daar!!