Crème de la Crème: mooie pasvorm, sublieme belijning & comfort

Crème de la Crème is een Nederlands merk gestart in 2009 met de bedoeling alle vrouwen te kleden zowel sportief als gekleed met de juiste pasvorm, kwaliteit van stoffen tegen een betaalbare prijs.

Crème de la Crème collectie & voorraad programma
Europese productie zorgt voor een korte doorloop en er kan dus snel geschakeld worden en hierdoor zit Crème de la Crème kort op de markt. Er worden acht collecties per jaar verkocht met een korte uitlever periode en een goede voorraad basis. De collectie wordt samengesteld met mooie actuele prints en styles hierin worden de laatste ontwikkelingen op fashion gebied vertaald naar de doelgroep van Crème de la Crème. Ook is er een uitgebreid voorraad programma beschikbaar. Hier vindt u de juiste artikelen voor aanvulling in de winkel met bestellers en mooie basisproducten. In de showroom in Amsterdam kunt u ter plekke de voorraad bekijken en eventueel gelijk meenemen zo heeft u snel de juiste artikelen weer op voorraad.

Afstemmen op wens consument
De mooiste prints, de heerlijk draagbare stoffen en de perfecte pasvorm zorgen voor een product van uitstekende kwaliteit. In de afgelopen jaren is hard gewerkt aan het afstemmen van de collecties op dat wat de retailer en natuurlijk de consument zoekt.

De drie sterke punten van Crème de la Crème

  1. STYLING
    De collectie van Crème de la Crème is samengesteld voor de moderne vrouw die zelfvertrouwen uitstraalt en sportief ofwel gekleed door het leven wil gaan.
  2. PERFECTE PASVORM
    De pasvorm van Crème de la Crème is geschikt voor alle vrouwelijke vormen en de collectie is beschikbaar in de maten xs t/m xxl
  3. KWALITEIT
    Onder kwaliteit verstaan we het gebruik van de juiste stoffen die de pasvorm ondersteunen, productie kwaliteit en mooie uitwerking van de styles.

Waar is Crème de la Crème te koop?