BJeans: perfecte fit, kwaliteit & comfort

BJeans is ontstaan in het voorjaar van 1985. Het idee was om vrouwelijke jeans met een bijzondere goede pasvorm in een hoge kwaliteit te ontwikkelen. In 1985 werd de jeans markt gekarakteriseerd door verschillende merken welke unisex jeans fabriceerde maar niet exclusief voor vrouwen. Er was dus duidelijk een gat in de markt en een grote vraag naar jeans voor vrouwen met vrouwelijke vormen en met een perfecte pasvorm.

BJeans Collectie & Voorraad programma
Binnen BJeans werken we met een collectie waarin de goede pasvorm en hoge kwaliteit van de stoffen centraal staan. De collectie bestaat uit zorgvuldig samengestelde modellen in de nieuwste stofkwaliteiten en kleuren met mooie uitgewerkte details. Daarnaast werken we met een uitgebreid voorraadprogramma (NOS) wat we kort voor de start van het nieuwe seizoen aan onze klanten aanbieden en waar we proberen het gehele seizoen ook voorraad in te houden. In dit programma zitten weer nieuwe prints/wassingen en kleuren in de best verkochte modellen. Klanten kunnen dan ook op ieder gewenst tijdstip instappen en/of bijschakelen in het seizoen.

Italiaanse perfectie
Voorop stond dat onze jeans in Italië geproduceerd moesten worden omdat de Italianen een groot gevoel voor stijl hebben en een lange traditie in het produceren van hoogwaardige kwaliteiten in fashion. Italiaanse fabrikanten zijn meester in het toevoegen van verfijnde accenten en de Italiaanse denim staat bekend als de beste van de wereld. Het ontwerpen moest in Denemarken plaats vinden om zo zorg te dragen voor de juiste pasvorm voor alle Scandinavische en Noord Europese vrouwen.

De drie sterke punten van BJeans

  1. PERFECTE FIT
    Alle modellen zijn ontwikkeld voor de vrouwelijke vormen en passen perfect.
  2. KWALITEIT
    De juiste keus voor de stoffen en de gedetailleerde naaitechnieken die worden gebruikt in het productieproces van de jeans.
  3. COMFORT
    Het dragen van een BJeans is comfortabel en de highlights van de vrouwelijke vormen worden nog meer benadrukt.

Waar is BJeans te koop?